Een makkelijke start met cv templates

cv templates

Een sollicitatieproces begint met een goed uitziend CV. Een goed CV springt eruit tussen de rest van de concurrentie en zorgt ervoor dat je wordt uitgenodigd voor een gesprek bij een bedrijf. Met de cv templates van sollicitatiebaas heb jij een goed beginpunt om jouw cv te maken. De cv templates van sollicitatiebaas worden uitvoerig getest door ontwerpers en klanten en daarna aangepast met feedback. Over het ontwerp van de cv’s hoef jij je geen zorgen te maken zodat je alle tijd hebt om je te focussen op sterke teksten.

cv templates

Welke cv template past bij mij?

Niet ieder CV past bij jouw persoonlijkheid. De ene persoon is rustig en de ander juist heel erg hyperactief. Bij de rustige persoon past waarschijnlijk een Eenvoudig CV met rustige kleuren. bij de hyperactieve persoon past meer een schreeuwerig CV met knallende kleuren en veel tekst.

Ook kan een CV verschillen met wat voor achtergrond je hebt of wat voor soort bedrijfstak je voor solliciteert. Als voorbeeld, wanneer je een grafische achtergrond hebt en gaat solliciteren voor een functie van grafisch vormgever dan zal je CV er uitgebreider uitzien dan wanneer je solliciteert voor een functie als supermarkt medewerker.
Bij sollicitatiebaas heb je de keuze uit 4 soorten cv templates. Het moderne template, creatieve template, professionele template en eenvoudige template. Het moderne CV template kenmerkt zich door stevige lijnen en letters gepaard met een strakke en overzichtelijke indeling. Het creatieve template wordt gekenmerkt door sprekende kleuren, accenten en letters. Dit template is echter niet zo geschikt voor een baan als accountant. Het professionele template is rustig, strak en overzichtelijk en de laatste optie is een eenvoudig template. Deze gebruikt weinig kleur en is rustig en stijlvol. Een cv zoals je hem zou herkennen van 10 jaar geleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *