Waarom doet u geen cursus zelfvertrouwen?

Ik loop al mijn hele leven tegen hetzelfde probleem aan: ik ben vaak veel te verlegen. Daardoor laat ik vaak kansen aan mijn voorbijgaan die heel interessant voor mij hadden kunnen zijn. Ik kijk namelijk eerst altijd heel lang de kat uit de boom en achteraf kom ik dan altijd tot de conclusie dat ik het ook wel had kunnen doen. Dat zijn natuurlijk geen handige dingen om te doen omdat je zo altijd achter de feiten aanloopt en nooit zelf degene bent die de kansen pakt. Ik wilde daarom graag aan mijzelf gaan werken en ik ben gaan kijken of ik een goede cursus zelfvertrouwen kon vinden. Wanneer ik namelijk een goede cursus zelfvertrouwen kon vinden, dan zou ik die graag willen volgen omdat ik daar waarschijnlijk heel veel aan zou kunnen hebben. Ik ben daarom gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik een goede cursus zelfvertrouwen wilde gaan doen want ik wilde er zeker van zijn dat ik er ook echt iets aan zou hebben. Omdat ik vermoedde dat ik niet de eerste persoon op de wereld was die een cursus zelfvertrouwen zou willen volgen, ben ik even online gaan zoeken naar opties om een cursus zelfvertrouwen te volgen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site assertief.nl kon gaan. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden voor mensen die een goede cursus zelfvertrouwen willen volgen en ik heb mij op de site meteen goed ingelezen in de mogelijkheden die men hier te bieden heeft. Mocht u ook graag een cursus zelfvertrouwen willen volgen, dan is het zeker de moeite waard om eens een blik op deze pagina te werpen. U zult merken dat wanneer u hier door de mogelijkheden gaat, u heel veel interessante opties kunt vinden. Ik ben daarom blij dat ik hier op de pagina ben gaan kijken en ik raad u aan om ook eens te kijken of u zich hier zou willen aanmelden voor deze cursus zelfvertrouwen. Ik heb dit traject namelijk gekozen en dat had ik achteraf heel veel eerder moeten doen.

Deze cursus zelfvertrouwen heeft mij heel veel sterker in mijn schoenen laten staan

Ik ben blij dat ik deze cursus zelfvertrouwen ben gaan volgen omdat ik gemerkt heb dat ik nu veel beter voor mijzelf durf op te komen. Ik ben namelijk in een aantal van mijn overtuigingen gaan graven en ik heb ingezien dat ik mijzelf vaak achterstel. Dat is niet handig in mijn werk en dus ben ik tijdens deze cursus zelfvertrouwen gaan leren hoe ik voor mijzelf kon opkomen. Ik vond dat eerst heel erg eng, maar ik merk dat sinds ik mij meer uitspreek, mensen mij ook heel anders behandelen.

Wilt u zich ook inschrijven?

Mocht u ook een cursus zelfvertrouwen willen doen, dan raad ik u aan om:

  • Naar de site assertief.nl te surfen
  • Te bekijken wat u hier allemaal kunt gaan leren
  • Een inschrijving te regelen zodat u op korte termijn van start kunt gaan

Ik hoop dat u hier ook veel zult leren waar u de rest van uw leven de vruchten van zult plukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *